Secretele lui Cameron Diaz pentru o viata sanatoasa

La cel 44 de ani ai sai, Cameron Diaz este o femeie extrem de atragatoare. Ceea ce este foarte interesant este faptul ca esteĀ o persoana gurmanda, care iubeste cartofii prajiti sau burgerii. Din fericire, si-a dezvaluit o parte din secretele care ii ofera sansa de a avea un corp de invidiat:

  • Nu sare niciodata peste micul dejun. Este masa care ii ofera toata energia de care are nevoie intreaga zi si o ajuta sa isi stimuleze metabolismul.
  • Face sport, alegand activitati placute. Pentru a face sport nu trebuie sa iti faci, neaparat, abonament la sala. Poti face surfing, poti sa te plimbi cu bicicleta sau pur si simplu sa inoti.
  • Are un instructor care o ajuta. Chiar daca nu ai bani sa platesti pe cineva sa stea cu gura pe tine, este bine sa ai un prieten sau o prietena care sa te traga de mana si sa te faca sa faci sport.
  • Face mult sex. Conform actritei, sexul rezolva orice tip de problema si iti permite sa fii o persoana deosebit de sanatoasa.

Toate cele 4 reguli sunt simple, accesibile oricui si extrem de eficiente, asadar, daca iti doresti un corp de invidiat, nu trebuie sa faci altceva decat sa le pui in practica.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *