Rochii de mireasa printesa – edenbride.ro

Rochii de mireasa printesa – edenbride.ro

 Rochiile de mireasa  printesa sunt printre cele mai deosebite si mai frumoase rochii de mireasa. Acest tip de rochie se potriveste perfect pentru femeile minione. Rochiile de inchiriat sunt la fel de frumoase si de atent special create ca si cele care sunt pentru vanzare. Marea majoritate a rochiilor de mireasa sunt cele stil printesa pentru ca sunt si printre cele mai cautate de clientele noastre. Noi va oferim ocazia sa aveti parte de rochia mult visata pentru evenimentul care va ramane vesnic prezent in viata dumneavoastra.

Cu rochiile de incarcat se procedeaza astfel:

  • Se face o programare online direct pe site.
  • Se selecteaza rochia dorita.
  • Veniti in salonul nostru pentru a o vedea si proba.
  • Stabiliti impreuna cu vanzatoarea termenul de predare a rochiei.
  • Rochia trebuie sa ajunga la noi in aceeasi stare.
  • Inchirierea rochiilor de mireasa sunt din colectia anului 2019.

Multitudinea accesoriilor de pe corsetul rochiei dar si volumul fustei datorita crinolinei si tiulul din care acesta este realizata ajunge sa atraga priviri admirative si confera miresei o frumusete aparte. Indiferent de locatia selectata pentru a se realiza evenimentul, rochia de mireasa stil printesa va iesi din anonimat si va avea un impact deosebit.

Confectionare rochiilor de mireasa stil printesa

 

Rochiile de inchiriat sunt create meticulos si confectionate cu materiale de o calitate foarte inalta. Culorile acestor tipuri de rochii sunt: ivory, ivory-nude, nude si alb. Rochiile pot fi cu spatele gol, cu decolteu sau la baza gatului, cu maneci lungi,cu trena sau fara. Corsetul poate contine dantela, diverse accesorii, margele, paiete, in functie de dorinta viitoarei mirese. 

Rochiile de mireasa printesa sunt o alegere clasica pentru miresele care isi planifica nunta pana la cel mai mic detaliu. Tendintele in materie de rochii de miresa se actualizeaza constant, dar modelul de rochie de mireasa stil printesa nu se va demoda niciodata. 

Multimea de rochii gasita in showroom-ul nostru o face nesigura pe mireasa in a alege rochia, si are nevoie de o persoana special desemnata pentru a putea selecta din rochiile si culorile disponibile. In salonul nostru edenbride.ro gasiti persoane desemnate pentru a va putea ajuta in orice problema intampinati cu rochia aleasa. Va asteptam sa va programati si sa ne intalnim la salonul nostru pentru a avea parte de cele mai inedite rochii de mireasa stil printesa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *