Obtine stilul pe care ti-l doresti urmand sfaturile lui Coco Chanel

2 Min Read

Atunci cand vine vorba despre stil, Coco Chanel este o adevarata autoritate. Aceasta a reusit sa revolutioneze industria modei si a reusit sa instaureze rafinament si eleganta in fiecare aspect al acesteia. De-a lungul timpului a oferit si o multime de sfaturi utile pentru toate femeile cu aspiratii mari in ceea ce priveste stilul:

  • Poarta parfum! Ofera o eleganta deosebita si daca este purtat acolo unde iti doresti sa fii sarutata, are o eficienta foarte buna. Parfumul iti anunta sosirea si iti prelungeste plecarea in orice locatie.
  • ” Nu e aparenta, ci esenta. Nu sunt banii, ci educatia. Nu sunt hainele, ci clasa”.
  • Ai intotdeauna atitudine! Coco Chanel credea ca „Nimeni nu este tanar dupa 40 de ani, insa oricine poate fi irezistibil, la orice varsta „
  • De asemenea, este bine sa ai mereu la indemana simplitatea. ” Simplitatea este esenta oricarei elegante adevarate”

Practic, daca iti doresti stil si daca iti doresti sa te faci remarcata, nu ai nevoie de haine scumpe, nu ai nevoie de interventii chirurgicale sau cine stie ce bijuterii. Simplitatea, un parfum de buna calitate si o educatie buna pot sa iti ofere imaginea perfecta de care ai nevoie si te pot face sa fii cat se poate de multumita de propria persoana.

 

Distribuie Articolul
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *