La ce trebuie sa te uiti atunci cand iti cumperi o geanta noua?

Pentru o femeie, geanta este cel mai important accesoriu din intregul outfit. Aici iti tii toate produsele intime, banii, actele si chiar mici delicii si estetica gentii isi gaseste un rol esential in imaginea ta. Magazinele ofera o adevarata desfatare pentru orice femeie pasionata de genti: mii de culori, modele si marimi cu mii de variante de preturi, toate asteapta sa fie achizitionate. Probabil ca nu vei avea zeci de mii de euro sa dai pe o geanta, insa cu cateva zeci sau sute de lei iti poti cumpara o varianta perfecta pentru tine.

Pentru asta vei avea nevoie sa tii cont de cateva elemente:

  • Dimensiunea gentii. Este un element extrem de important care poate sa joace un rol esential in estetica outfitului tau. Este bine sa alegi dimensiunea in functie de inaltimea ta si de tipul de haine pe care le porti.
  • Materialul gentii. Evident, cel mai indicat este sa optezi pentru o geanta din piele naturala, deoarece poate sa reziste foarte mult in timp. Exista zeci de variante de genti foarte interesante realizate din alte materiale, asadar, optiunile sunt nelimitate.
  • Culoarea gentii. Nu trebuie neglijata nici culoarea, un element care joaca un rol vizual deosebit. Daca iti doresti o geanta care sa se potriveasca in orice situatie, negrul este cel mai potrivit.

Exista si alte eleente care conteaza, cum ar fi modul in care sunt construite baretele sau interiorul si compartimentarea. O geanta poate sa fie o achizitie pe termen lung, asadar, este bine sa le acorzi tuturor atentia cuvenita.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *