La ce trebuie sa ai grija atunci cand te vopsesti?

2 Min Read

Parul vopsit este, cu siguranta, mult mai frumos decat parul natural. Stralucirea obtinuta in urma tratamentului pre vopsire poate sa fie deosebit de placuta. Cu toate astea, poti da si gres atunci cand te vopsesti. Daca vrei ca procesul de vopsire sa decurga ca la carte, este bine sa te orientezi foarte bine si sa respecti cateva reguli:

  • Alege cu mare atentie produsele de ingrijire si vopseaua. Vopseaua inseamna, de cele mai multe ori, un tratament chimic, asadar, vei avea nevoie de un sampon delicat care poate sa ofere protectie si sa nu afecteze culoarea firului de par.
  • Usuca-ti parul cu atentie! Dupa spalare, parul proaspat vopsit trebuie sa fie uscat cu ajutorul unor solutii si uleiuri de protectie termica. Uscarea nu trebuie sa se faca la caldura maxima, ci treptat. La inceput in mod natural si abia dupa ce este uscat in proportie de 80% cu fohenul.
  • Nu te vopsi prea des. Este bine sa te vopsesti regulat, insa nu extrem de des. Cel mai bine este sa alegi o frecventa de sase, opt saptamani, in asa fel incat firul de par sa nu se deterioreze iar sanatatea intregii podoabe capilare sa fie mentinuta la un nivel ridicat.

 

Distribuie Articolul
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *