Greseli pe care le faci zi de zi in ingrijirea pielii

Pielea este cel mai mare si cel mai important organ al corpului nostru. Este cea care intra in contact cu toti factorii externi si cea care ne ofera intreaga imagine. Din acest motiv este important sa ii acordam o atentie sporita. Din nefericire, multe femei isi neglijeaza pielea, facand o serie de greseli care duc la aparitia ridurilor si a diverselor alte probleme.

Care sunt principalele greseli pe care le faci in ingrijirea pielii?

  • Mergi la culcare fara a-ti indeparta machiajul. Este una dintre cele mai mari greseli, deoarece nu iti lasi porii sa respire, ceea ce duce la aparitia acneii si la diverse iritatii.
  • Faci dusuri foarte fierbinti. Poate ca este reconfortant sa faci bai lungi si fierbinti, insa nu este sanatos. Cel mai bine este sa te speli cu apa calduta, prietenoasa cu pielea.
  • Nu folosesti crema de protectie solara atunci cand iesi afara. Chiar si pe timp de iarna, soarele poate sa fie destul de daunator pentru piele.
  • Nu urmezi instructiunile atunci cand folosesti anumite creme. Este o alta mare greseala, deoarece nu iti asigura toate avantajele cremelor pe care le folosesti.

Daca eviti toate aceste greseli, sansele de a te bucura de o piele frumoasa si sanatoasa cresc in mod considerabil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *