Cum sa te simti tanara, chiar si dupa ce anii se aduna?

Ce daca nu mai ai 20, 30 sau 40 de ani. Tineretea nu tine de varsta, ci de perceptie. Daca iti doresti sa fii din nou tanara, nu trebuie sa intorci timpul inapoi, ci doar sa te consideri asa. Pentru asta, este bine sa urmezi cateva sfaturi utile:

  • Nu petrece timp alaturi de oameni care se plang mereu  de batranetea lor. Daca vrei sa te simti tanara, petrece-ti timpul alaturi de tineri, fie ca vorbim despre tineri in spirit sau in trup.
  • Fa miscare zilnic. Indiferent cat esti de lenesa la un moment dat, nu rata miscarea din fiecare zi. Inoata, danseaza, alearga sau pur si simplu plimba-te!
  • Calatoreste! Este esential sa descoperi cum traiesc alti oameni si sa te bucuri de viata pe toata intinderea planetei. Cea mai buna investitie pe care o poti face nu este in proprietati, masini si bunuri, ci in calatorii.
  • Mananca si bea ceea ce iti place, insa pastreaza un simt al moderatiei. Nu trebuie sa te abtii de la nimic, insa trebuie sa ai mereu o limita. Exagerarile nu fac bine in niciun moment al vietii tale, asadar, este esential sa le elimini.
  • Fii extravaganta din cand in cand. Extravaganta poate sa insemne o poseta scumpa sau o bucata de ciocolata. Nu iti rapi sansa de a o obtine, insa la fel ca in sfatul de mai devreme, nu exagera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *