Cum sa ai un outfit perfect, fara investitii mari

Multe femei considera ca un outfit de buna calitate este un outfit scump. Acest lucru nu este deloc adevarat, ba din contra: un outfit perfect este unul care poate pastra foarte bine echilibrul intre calitate si pret. Daca nu ai foarte multi bani de investit, dar vrei sa arati perfect si sa nu treci neobservata, este bine sa urmezi cateva sfaturi:

  • Poarta auriu! NU trebuie sa iti cumperi haine aurii, ci doar sa te accesorizezi cu un ceas, cercei, o bratara sau mici insertii pe haine. Auriul denota calitate si da impresia unor haine scumpe.
  • Opteaza pentru un outfit intr-o singura culoare. All black sau all white, daca alegi acest tip de outfit nu vei da gres. Asigura-te ca ai aceeasi nuanta peste tot si vei fi, cu siguranta, la fel ca o diva.
  • Nu neglija curatenia! NU trebuie sa ai foarte multi bani pentru a-ti pastra pantofii si gentile foarte curate.
  • Da o nota personala outfitului tau. Cel mai simplu mod prin care poti obtine un outfit care pare scump, dar de fapt nu este, este personalizarea. Fie ca mergi la o croitoreasa sau pur si simplu incerci sa modifici tu hainele pe care le cumperi, poti obtine adevarate opere de arta in materie de vestimentatie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *