Cum iti alegi tinuta perfecta pentru primavara?

Primavara este anotimpul care iti ofera acea doza de optimism si de culoare de care ai nevoie. Poti plusa si poti atrage foarte multi ochi asupra ta, alegand sa porti haine in trend, care sa te reprezinte intru totul. Chiar daca nu ai un buget urias pentru a cumpara haine de designer, poti sa te bucuri de tinute impresionante si sa fii in pas cu moda anului in care traiesti. Pentru asta, este bine sa urmezi o serie de pasi.

Informeaza-te in ceea ce priveste culorile la moda

In 2017, spre exemplu, culoarea cea mai potrivita este greenery. Este extrem de folosita in toate zonele frumusetii, de la accesorii pana la haine, incaltaminte si produse de ingrijire personala. Este bine sa te inarmezi cu cat mai multe produse colorate in nuanta care este la moda in prezent, pentru a putea jongla cat mai mult cu intregul outfit.

Nu neglija obiectele care te reprezinta

Este bine sa fii la moda, insa este si mai bine sa ai o tinuta care sa iti contureze personalitatea. Chiar daca obiectele vestimentare pe care le iubesti nu mai sunt la moda, alege-ti unul pe care sa il porti de fiecare data.

Alege o piesa vestimentara inedita

Undeva in outfitul tau trebuie sa fie ceva inedit. Ceva foarte colorat, ceva foarte stralucitor sau pur si simplu ceva care sa nu se integreze. Acest element este exceptia care confirma regula si care transforma un outfit banal intr-unul de succes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *