Ce mai poarta vedetele?

Femeile sunt mereu indragostite de genti, iar vedetele noastre nu fac exceptie. Genti de dama gasesti la fiecare pas, insa divele de la noi sunt foarte pretentioase.

Foarte mult se poarta gentile de blana. Am vazut la mai toate ca isi etaleaza altfel de genti ori de cate ori au ocazia. Fie ca sunt accesorizate cu putina blanita sau fie ca sunt complet din blana, gentile de tipul acesta sunt la mare cautare de catre fetele care nu rateaza nimic in materie de moda.

Un nou model de genti sunt cele foarte colorate. Gentile in culori aprinse fie ca sunt intr-o singura culoare sau un amestec de culori, sunt purtate de catre vedetele noastre la orice eveniment.

Ce se poarta cel mai mult in ultimul timp? Pai…culorile metalice. Am vazut de la genti pana la haine si incaltaminte toate metalizate si bineinteles cu un impact puternic asupra vederii.

Am vazut foarte des la micile dive de pe plaiul mioritic genti in forma de cutie. Usor de asortat si destul de incapatoare, gentile in forma de cutie s-au raspandit foarte mult printre fashionistele noastre.

Gentile sac sunt printre preferatele lor. Ocupate cum sunt ele de obicei, si cu cat mai multe lucruri pe care trebuie sa le aiba la ele, gentile sac sunt salvarea oricareia dintre ele atunci cand au nevoie sa isi ia “toata casa” in oras.

Bineinteles, atunci cand vor sa aiba o tinuta mai speciala, fetele noastre isi scot “la purtare” gentile cu imprimeuri. Cu un design deosebit acestea completeaza perfect o tinuta impecabila.

Pai…cam atat am observat noi. Asteptam sa ne arate si noua…ce mai poarta ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *