Care sunt hainele si accesoriile de care trebuie sa te feresti?

Cu siguranta, majoritatea hainelor din magazine arata bine. Cat sunt de sanatoase, insa? Conform asociatiei British Chiropractic, exista destul de multe haine care fac rau. Daca iti doresti o viata sanatoasa pe termen lung, este bine sa te feresti de urmatoarele produse:

  • Blugii skinny. Da, sunt sexy si sunt interesanti, insa purtati foarte des pot sa afecteze modul in care mergi si pot avea efecte neplacute asupra articulatiilor. Cel mai bine este sa te feresti de ei sau sa ii porti foarte rar.
  • Gentile mari si grele. Fereste-te si de gentile de dimensiuni foarte mari. Vei avea tendinta sa le umpli cu fel de fel de lucruri si in felul acesta vei capata dureri de spate.
  • Tocuri foarte inalte. Tocurile inalte au fost o problema reala inca de la aparitia lor. Acestea provoaca tensiuni la nivelul coloanei vertebrale si dureri foarte mari in timp. Evident, nu trebuie sa renunti definitiv la tocuri inalte, insa este bine sa le porti doar la evenimente speciale.
  • Sabotii. Chiar si sabotii pot fi daunatori, deoarece nu au un suport bun pentru calcai si iti tin piciorul mereu incordat. Rezultatul este, la fel ca in cazul tocurilor inalte, durerea de spate.

Pe langa aceste elemente vestimentare sau accesorii, exista si diverse tesaturi care pot provoca alergii sau sunt inconfortabile. Este bine, asadar, sa acorzi o atentie mare asupra lucrurilor pe care le cumperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *