Cand ajungi sa fii cu adevarat fericita?

Cu totii ne inchipuim ca varsta perfecta pentru a fi fericit este in copilarie. Realitatea este cu totul alta, insa. Conform unui studiu, fericirea are o evolutie sub forma de U. Astfel, cei mai fericiti oameni sunt cei care au 23 si cei care au 69 de ani. In principiu, cei tineri privesc cu interes spre viitor, atingand o fericire optimista, in timp ce persoanele in varsta ajung sa fie fericite cu ceea ce au realizat, combinand acest lucru cu intelepciunea.

Conform aceluiasi studiu, nivelul de fericire al oamenilor poate fi crescut intr-un mod cat se poate de simplu. Cei mai fericiti oameni sunt cei care au relatii puternice cu cei din jur, cei care isi iau suficient timp pentru mici giugiuleli in dormitor si cei care admira in detaliu mediul inconjurator. Putini din cei care au foarte multi bani aleg sa fie cu adevarat fericiti, deoarece odata cu sumele impresionante de bani apar si numeroasele griji si probleme. 

Sfat:

Daca iti doresti sa fii fericita, bucura-te de ceea ce ai, focusandu-se pe relatii, pe prezent si pe activitati in detrimentul bunurilor fizice sau a banilor. Experientele sunt cele care generaza cele mai multe momente de fericire pura.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *