Alternative naturale la sampon, pentru un par deosebit

2 Min Read

Cu siguranta consideri ca samponul pe care il folosesti este indispensabil. Cu toate astea, exista solutii naturale cu ajutorul carora iti poti curata parul si care iti ofera sansa de a-l transforma intr-o podoaba capilara sanatoasa si frumoasa. Iata 3 dintre aceste solutii:

  • Bicarbonatul de sodiu. Este o substanta care curata foarte bine parul daca este preparata bine. Pentru a te bucura de avantajele sale este bine sa amesteci bicarbonat cu putina apa si sa aplici pasta pe par, masand cateva minute. In loc de sampon uscat poti folosi bicarbonat pudra.
  • Apa cu ingrediente naturala. Simpla apa poate sa fie deosebit de eficienta, fara sampon. Amestecata cu zeama de lamaie si cu uleiuri naturale, cum ar fi cel de masline, poate sa faca adevarate minuni.
  • Tehnica No Poo. Este o tehnica ce presupune aplicarea unui mix de uleiuri vegetale direct pe parul uscat. In felul acesta poti hrani mult mai bine firul de par si poti scapa de toate elementele daunatoare din sampon.

Parul este unul dintre cele mai importante accesorii pe care le ai la indemana pentru o imagine perfecta. Este motivul pentru care trebuie sa ii acorzi atentie si sa il ingrijesti asa cum se cuvine.

 

Distribuie Articolul
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *