3 sfaturi esentiale despre haine

Orice doamna si orice domnisoara adora sa aiba un dulap plin cu haine. De multe ori insa, chiar si cele mai avute femei din acest punct de vedere au probleme in a-si hotara outfitul. Daca nu vrei sa stai ore intregi in fata dulapului inchis, este bine sa urmezi cateva sfaturi:

  • Asigura-te ca ai in garderoba cateva piese vestimentare practice si simple. Este bine sa fii la moda, insa este si mai bine sa ai la indemana piese vestimentare potrivite oricarei situatii. Niste blugi simpli, fara taieturi, rochii casual care nu ies prea tare in evidenta si evident, pantofi la fel de simpli si confortabili, toate pot face diferenta.
  • Foloseste-te de accesorii. Pentru a iesi in evidenta foloseste-te de accesorii. Sunt din ce in ce mai multe optiuni in acest sens si din ce in ce mai ieftine. Un accesoriu ales corect iti poate asigura o aparitie deosebita chiar si atunci cand hainele tale nu sunt wow
  • Evita achizitia de haine din impuls. Multe femei cumpara haine doar pentru ca sunt la reducere. Nu este o decizie inteleapta, deoarece de multe ori aceste haine ajung sa fie uitate undeva in fundul dulapului.

Poti fi eleganta fara sa cheltuiesti multi bani si fara sa pierzi ore in sir in magazine sau in fata dulapului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai un stil propriu si sa mizezi intotdeauna pe simplitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *