3 diete folosite de vedete. Crezi ca ti se potriveste?

Tabloidele, televiziunile sau site-urile mondene ne prezinta intotdeauna persoane publice trase prin inel. Un corp perfect nu este usor de obtinut, insa. Vedetele care isi mentin corpul la o anumita greutate si sunt perfecte pentru a fi pozate trec prin sacrificii destul de mari. Iata, asadar, 3 dintre cele mai folosite diete in lumea mondena:

Dieta Dukan

Cu siguranta ai auzit de dieta Dukan, extrem de populara in randul femeilor. Ducesa de Cambrige este una dintre sustinatoarele foarte infocate ale acestei diete. Dieta Dukan este o solutie permanenta, prin care iti schimbi stilul de viata. Nu este intocmai simpla si pentru foarte multe femei nu este nici 100% sanatoasa. Asfel, daca vrei sa tii o astfel de dieta este bine sa consulti un medic.

Dieta Atikns

Pentru a pierde kg cu aceasta dieta trebuie sa treci prin 4 etape: Inductia, pierderea in greutate, pre-mentinerea si mentinerea. Una dintre vedetele care au ales aceasta dieta este Kim Kardashian.

Dieta Factorul 5

5 mese pe zi, 5 alimente, 5 zile cu exercitii fizice! Practic, dieta se bazeaza pe cifra 5 si se pare ca s-a dovedit destul de eficienta pentru Megan Fox sau pentru Lady Gaga.

O dieta corecta este o dieta in care te poti alimenta sanatos si iti tratezi corpul corect, asadar, oricare ar fi dieta pe care o alegi este bine sa te asiguri ca este 100% sanatoasa pentru tine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *