Sfat esential pentru femei, ce trebuie urmat dupa fiecare partida de sex

Sexul este, fara doar si poate, o placere. Acesta poate sa vina si cu o serie de riscuri si de reguli, care par a fi ceva mai multe in randul reprezentantelor sexului frumos. Unul dintre sfaturile foarte frecvente pentru orice femeie este acela de a urina dupa fiecare partida de sex. Acest sfat nu este deloc absurd, ba din contra, este foarte sanatos. In timpul actului sexual, chiar si in cazul in care ambii parteneri sunt foarte curati, exista riscul ca anumite baterii sa ajunga in uretra. Urinatul reuseste sa elimine toate aceste bacteii.

De asemenea, stimularea punctului G duce la presiune pe vezica urinara, ceea ce poate sa aduca nevoia de a merge la toaleta. 

Daca pana acum, medicul tau ginecolog nu ti-a oferit acest sfat, pe cat de simplu, pe atat de eficient, este bine sa incepi sa il urmezi. Pe langa asta, este indicat ca dupa fiecare partida de sex sa faci un dus rapid, deoarece poate avea acelasi efect benefic, oferindu-ti eficienta in indepartarea bacteriilor si un plus de relaxare. 

Atentie: Acest sfat este valabil chiar si in conditia in care se foloseste prezervativ. Riscurile de raspandire a bacteriilor sunt aceleasi in ambele situatii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *