Fa-ti curat in dulapul cu lenjerie intima!

Lenjeria intima este ….intima. Cu toate astea, este bine sa cauti sfaturile altor persoane si sa te asiguri ca cea pe care o porti este de cea mai buna calitate. Cu siguranta, sertarul tau cu lenjerie are zeci de perechi. Putine sunt femeile care poarta toate perechile din sertar. Daca vrei sa iti reinnoiesti colectia cu lenjerie, trebuie sa iti faci curaj pentru a arunca perechi vechi.

Ce lenjerie intima poti sa arunci?

Incepe prin a arunca acea lenjerie care nu iti mai vine. Fie ca te-ai ingrasat, ai slabit sau ai crescut, lenjeria ta a ramas aceeasi. Daca porti lenjerie prea mare sau prea mica s-ar ptea sa ai anumite probleme si o doza mare de disconfort. Arunca, de asemenea, lenjeria care s-a rupt, chiar si putin, sau lenjeria cu elasticul slabit. Vei dori confort total, in orice situatie si o pereche deteriorata nu are capacitatea de a-ti oferi acest confort. 

Un alt tip de lenjerie de care trebuie sa scapi este cea pe care ai cumparat-o din instinct si pe care nu ai purtat-o foarte des. Poate ca acum ti se pare prea vulgara sau poate ca este prea copilareasca. Ceea ce este cert este faptul ca daca nu o porti acum, cu siguranta nu o vei purta niciodata.

Odata ce ti-ai facut loc, cumpara lenjerie din bumbac, foarte confortabila si foarte rezistenta, evitand materiale precum poliester, matase sau satin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *