Cum il faci sa te doreasca?

Chiar daca niciunei femei nu ii plac stalkerii, cu siguranta fiecare reprezentanta a sexului frumos viseaza sa fie in centrul atentiei, cu toti ochii atintiti asupra ei. Daca are si o slabiciune pentru o anumita persoana, nevoia de atentie este cu atat mai mare, insa de data aceasta este foarte bine directionata. 

Cum il faci, asadar, sa te doreasca?

Un prim lucru pe care trebuie sa il faci este sa eviti in a te oferi pe tava. Cu cat faci pe inabordabila mai mult, cu atat va dori sa munceasca mai mult pentru a te obtine. Evita, asadar, sa ii oferi atentie foarte mare si pune-te mereu pe tine pe primul loc. Daca il transformi intr-o obsesie, nu doar ca nu vei avea nicio sansa sa ii castigi inima, insa s-ar putea sa fii deamagita dupa un timp. 

De asemenea, este bine sa fii cat mai misterioasa si sa il lasi mereu in ceata. Trebuie sa ai intotdeauna o umbra de mister asupra ta, deoarece este extrem de atractiva. Nu in ultimul rand, este bine sa il faci sa creada ca esti mereu ocupata. Daca are impresia ca faci sacrificii pentru a-ti face timp sa te intalnesti cu el, va fi foarte atras de tine si iti va construi o imagine de femeie muncitoare si pe picioarele ei.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *